BEDRIJFSEVENEMENTEN

Een passend en goed evenement organiseren is tijdrovend en een vak apart. Wanneer het nu gaat om openingen, jubilea,

presentaties, introducties of personeelsfeesten, wij zijn uw ervaren partner. Van A tot Z kunnen wij uw evenement organiseren en tot een onvergetelijke happening maken.

Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft. Wij bogen op een gedegen netwerk en veel ervaring.

Informeer naar de mogelijkheden of laat ons vrijblijvend een offerte maken.

 

MIDDELBURGSE STEGENTOCHTEN

Ontdek historisch Middelburg van zijn geheime kant middels een amusante en spannende stegentocht. Een pakkend uitje voor personeel, verenigingen, toeristen en eenieder wiens nieuwsgierigheid is gewekt. Tochten zijn er met speciale thema’s, zoals voor doven en slechthorenden en in combinatie met lunch, diner, bierproeven of een high-tea.

Bij elke tocht is een drankje inbegrepen. www.middelburgsestegentochten.nl

 

WALCHERSE PICKNICK-RIT

Walcheren ontdekken per fiets is een belevenis op zich. Indrukwekkend natuurschoon, verborgen laantjes, water en historische dorpjes en plaatsen komen op uw pad. Halverwege wordt de tocht onderbroken voor een overheerlijke picknick aan het water of in het bos. Alle ingrediënten voor deze dag zijn inbegrepen, inclusief de fiets.

 

DAG- & MEERDAAGSE ACTIVITEITEN

Wilt u een originele dag uit met personeel, vereniging of een andere groep? Wij ontwerpen voor u het perfecte dag- of meerdaagse evenement wat u niet snel zult vergeten. Afgaand op uw wensen komen wij met een passend, creatief en gedegen aanbod. Wij regelen desgewenst ook het vervoer.

 

PRESENTATIES EN CONGRESSEN

Wanneer u uw product of dienst op een professionele en originele manier voor het voetlicht wilt brengen en u heeft het te druk met uw huidige werkzaamheden, dan ondersteunen wij u met het realiseren van een passend concept en voeren het uit van begin tot eind. Standbouw, beurspresentaties of congressen zijn een discipline die onze medewerkers al jaren beheersen.

Download hier onze brochure